• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Een van de beste Spaanse coaches" plukt T1 weg bij Roeselare

  Nano verlaat Schiervelde.

  1B-club Roeselare moet op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Roeselare laat weten dat trainer Nano Rivas Alvaro (38) de club met onmiddellijke ingang verlaat. Hij stond er slechts zes matchen aan het roer.

  Komend weekend hervat de competitie in 1B, maar dat zal dus zonder Nano zijn. De Spanjard nam in november over van Jordi Condom bij Roeselare en nam zes wedstrijden voor zijn rekening. Maar Nano houdt het voor bekeken.

   

  "Hij nam deze morgen al afscheid van de spelersgroep, de stafleden en de club. De Spanjaard kreeg de kans om onder de vleugels te werken van één van de beste Spaanse coaches en na lang twijfelen besloot hij deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Zijn nieuwe club, die pas later bekendgemaakt kan worden, betaalde dan ook de vastgelegde afkoopsom", schrijft Roeselare op zijn website.

   

  “Nano is een trainer met heel veel potentieel. Iets wat het bestuur en de spelersgroep aanvoelden. Het is dan ook bijzonder jammer dat Nano ons nu al verlaat na een korte maar intensieve periode, maar we gunnen hem zeker ook die kans. Het was heel prettig samenwerken en wensen hem het allerbeste in zijn verdere carrière. We hopen zijn opvolger zo vlug mogelijk te kunnen voorstellen", reageert CEO Brian Tevreden.