Dubbele pech voor Dessers: zware blessure en dus geen uitleenbeurt

  Cyriel Dessers

  Het zit Cyriel Dessers niet mee.

  Cyriel Dessers had gehoopt na de winterstop bij Waasland-Beveren of De Graafschap meer speelminuten te kunnen vinden, maar nu zal de Belgische aanvaller een hele tijd zelfs helemaal niet spelen. In een oefenmatch liep de Utrecht-speler een knieblessure op.

  Cyriel Dessers is onder coach Dick Advocaat wat uit beeld verdwenen bij FC Utrecht. Met een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren of De Graafschap had Dessers gehoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen. Maar een blessure gooit roet in het eten.

   

  "Tijdens de oefenmatch tegen Stuttgart blokkeerde ik een bal", vertelt hij. "Daarbij draaide mijn knie door. Het voelde direct niet goed aan. Onderzoeken hebben uitgewezen dat het gaat om schade aan de binnenband."

   

  "Dit is natuurlijk een heel grote tegenvaller, maar gelukkig is er geen operatie nodig. Het is minder ernstig dan we in eerste instantie dachten. Eerst dit verwerken en dan keihard werken in de revalidatie. Ik wil nog dit seizoen mijn rentree maken."