• home
 • video
 • pas verschenen

  BBC: "Mousa Dembélé op weg naar Chinese Super League"

  Mousa Dembélé kwam dit seizoen nog maar 10 keer in actie.

  Na bijna 7 seizoenen bij Tottenham lijkt er een einde te komen aan het avontuur van Mousa Dembélé in de Premier League. Volgens de BBC staat de Rode Duivel op het punt een contract te tekenen bij Beijing Guoan in de Chinese Super League.

  Het contract van Dembélé bij Tottenham loopt in de zomer af, dus proberen de Spurs nog wat geld te krijgen voor de 31-jarige middenvelder. Beijing Guoan zou naar verluidt meer dan 11 miljoen euro veil hebben voor de Rode Duivel.

   

  Dembélé is aan zijn zevende seizoen bezig bij Tottenham, maar kwam dit seizoen nog maar 10 keer in actie. In november viel hij tegen Wolverhampton uit met een enkelblessure.

   

  Dembélé speelde maar liefst 243 wedstrijden in loondienst van Tottenham, goed voor 12 doelpunten en 12 assists. In de Chinese Super League zou hij collega-Rode Duivel Yannick Carrasco tegenkomen, die voor Dalian Yifang speelt.

  Tweet: