Leicester-fan Lineker wordt gejend in Newport: "Gary, what's the score?"

    Leicester City sneuvelde afgelopen weekend in de 3e ronde van de FA Cup. De Premier League-ploeg verloor met 2-1 op het veld van Newport County, een vierdeklasser. Gary Lineker, ex-speler en fan van Leicester, was ter plaatse voor de BBC. Hij werd tijdens en na de wedstrijd stevig gejend door het thuispubliek.

    In het stadion van Newport County was een tijdelijke studio gebouwd waar Lineker, samen met Ian Wright en Alan Shearer de match kon volgen. Bij de twee doelpunten van de thuisploeg draaide de thuisfans zich om om Lineker uit te lachen.

     

    Ook na de match stonden ze hem zingend op te wachten. "Gary, Gary, what's the score?". Lineker kon er wel om lachen en gaf uiteindelijk ook het juiste antwoord.