Organisator Universities Cyclocross reageert: "Wij dachten net dat dit de beste periode was"

  Oud-wereldkampioen Erwin Vervecken organiseert de wedstrijden van de DVV-trofee.

  Veldritorganisator Erwin Vervecken toont begrip voor de studenten die vanmiddag last zullen ondervinden van de Brussels Universities Cyclocross. "Daar zullen we in de toekomst rekening mee houden", belooft de oud-wereldkampioen.

  Vanmiddag vormt de groene campus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) het toneel voor de 7e en voorlaatste manche in de DVV-trofee. Dat is niet naar de zin van een groep studenten. Zij zitten in volle blokperiode.

   

  "Daar zullen we in de toekomst rekening mee houden", reageert organisator Erwin Vervecken in het ochtendprogramma op Radio 1. "Wij dachten als organisator dat dit net de beste periode was om een cross te organiseren op de terreinen van de universiteit, omdat de campus in de kerstperiode 14 dagen gesloten is."

   

  "Nu veroorzaken we tussen 11u en 16u misschien wat overlast met veldritwedstrijden, een speaker en wat muziek", geeft de voormalige wereldkampioen toe.

  Volg de Brussels Universities Cyclocross live op Sporza