Ga naar de inhoud

Transfers geen must voor Leko: "Kern heeft genoeg kwaliteit"

 zo 6 januari 2019 17:42
Leko zit met zijn spelers in Doha.

Club Brugge zit in Doha om het tweede deel van zijn seizoen voor te bereiden. Ivan Leko is tevreden over zijn groep en is daarom niet angstvallig op zoek naar nieuwkomers. "We hebben het in de zomertransferperiode fantastisch gedaan."

"Deze stage is heel belangrijk. Hier leg je de basis voor de komende 5 maanden, de belangrijkste maanden van het seizoen", vertelt Ivan Leko op Club TV. Tijdens de winter kunnen er ook nieuwe namen gehaald worden, maar dat is voor de coach geen must.

 

"We hebben het in de zomertransferperiode fantastisch gedaan, met negen heel goede transfers. Als we al onze belangrijke spelers kunnen recupereren, kunnen we tegen elke ploeg in België winnen."

 

"Ik denk dat onze kern genoeg kwaliteit heeft, al is extra kwaliteit altijd welkom natuurlijk. Maar we moeten vooral hard werken. Als iedereen volledig fit is, zullen we klaar zijn."

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.