Blackpool-fan klimt voor protestactie op dak van spelersbus Arsenal

  De Blackpool-fan genoot 40 minuten van het uitzicht vanop de Arsenal-bus.

  Arsenal heeft heel wat vertraging opgelopen in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Blackpool. Een supporter van Blackpool was uit protest tegen de clubeigenaars op het dak van de spelersbus geklommen.

  Bij derdeklasser Blackpool is er heel wat kritiek op Owen Oyston, de veelbesproken eigenaar van de club. Veel fans slaan de thuiswedstrijden over om hun ongenoegen duidelijk te maken, maar een creatieve supporter pakte het vandaag anders aan.

   

  De fan trok naar het spelershotel van Arsenal, de tegenstander in de derde ronde van de FA Cup, en klom op het dak van de spelersbus. Ondanks pogingen tot bemiddeling bleef hij 40 minuten zitten, waardoor Arsenal voor alternatief vervoer naar Bloomfield Road moest kiezen. De wedstrijd kon gewoon op het geplande tijdstip starten.

  Tweet: