Rockets bijna genekt door refs, maar Harden heeft laatste woord

  In de NBA hebben de Houston Rockets de topper op het veld van de Golden State Warriors gewonnen. James Harden was de matchwinnaar met een driepunter in de slotseconden van de eerste verlenging, maar het had ook anders kunnen lopen.

  De Houston Rockets zijn na een mindere start van het seizoen bezig aan een serieuze opmars, vooral omdat MVP James Harden de jongste weken volledig onder stoom gekomen is.

   

  Toch leek kampioen Golden State de clash met de Rockets te gaan winnen in de verlenging. Met nog enkele seconden te gaan hadden de Warriors een voorsprong van twee punten dankzij een jumper van Stephen Curry.

   

  Maar aan de overkant knalde James Harden nog een ultieme driepunter binnen, goed voor een 134-135-overwinning. De cijfers van een verbluffende Harden spreken voor zich: 44 punten (10 driepunters), 15 assists en 10 rebounds.

  Gruwelijke misser van de refs

  Met zijn driepunter zorgde James Harden ook een beetje voor gerechtigheid, want bij de laatste score van de Warriors was het scheidsrechterlijke trio flink de mist ingegaan. Stephen Curry scoorde nadat Kevin Durant de bal "binnen" hield, maar de forward liep haast een meter buiten.

  De hoogtepunten van James Harden: