Kortrijk-voorzitter: "Eind 2020, begin 2021 beginnen we aan ons nieuw stadion"

    Zo moet het nieuwe stadion van Kortrijk er gaan uitzien.

    Joseph Allijns had op de nieuwjaarsreceptie van zijn ploeg nieuws over het nieuwe stadion dat KV Kortrijk wil bouwen.  Ten laatste over twee jaar moet de eerste steen gelegd worden. 

    In september 2018 kondigde KV Kortrijk aan dat het een nieuwe voetbaltempel wil bouwen aan de Oudenaardsesteenweg, langs de E17 en de N8. Voorzitter Allijns drukte toen zijn hoop uit om als eerste West-Vlaamse eersteklasser een nieuw stadion te hebben.

     

    Op de nieuwjaarsreceptie op vrijdagavond had hij meer nieuws over de timing. "Eind 2020, begin 2021 zal de eerste steen van ons nieuw stadion gelegd kunnen worden. Achter de schermen werken we hard om ons stadion zo snel mogelijk te verwezelijken."