De Norre verhuist naar Genk: "Ik wil proeven van een Europees avontuur"

  De Norre verlaat STVV voor Genk.

  KRC Genk heeft de transfer van Casper De Norre (21) afgerond. De linksback verhuist dus van STVV naar de andere Limburgse club. "Ik heb de keuze gemaakt om mee te spelen voor titels en bekers", klinkt het bij De Norre.

  Casper De Norre verlaat STVV voor KRC Genk, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. In april 2016 maakte hij zijn debuut in de Jupiler Pro League bij STVV. Nadien werd hij uitgeleend aan ASV Geel. In 2017 keerde hij terug naar Sint-Truiden.

   

  "De club heeft me de kans gegeven om me te tonen op het hoogste niveau en daarom ben ik heel dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan heeft", laat De Norre weten in een boodschap van STVV op Twitter.

   

  "Ik wil ook graag de supporters bedanken voor hun steun de afgelopen jaren. Desondanks de vele inspanningen van het clubbestuur van STVV om mij hier te houden, heb ik toch de keuze gemaakt om naar de club te gaan waar ik mijn jeugdopleiding heb genoten."

   

  "Ik heb deze keuze ook gemaakt omdat ik de uitdaging wil aangaan om mee te spelen voor titels en bekers en om te proeven van een Europees avontuur. Ik hoop dat STVV nog een mooie toekomst tegemoet gaat", besluit De Norre.

   

  Dit seizoen kwam de flankverdediger in actie in 22 wedstrijden. Daarin scoorde hij drie doelpunten. Bij Genk verwelkomen ze zo hun tweede flankverdediger in evenveel dagen. Gisteren tekende Neto Borges ook een contract bij de leider in de JPL.

  De boodschap van De Norre

  De Norre vond eerder dit seizoen de weg naar het net al tegen Eupen