Ga naar de inhoud

meest recent

Christian Benteke traint opnieuw met de groep bij Crystal Palace

 vr 4 januari 2019 15:07
Christian Benteke
Christian Benteke kwam dit seizoen nog maar in 4 competitieduels in actie.

Het einde van de tunnel is in zicht voor Christian Benteke. De aanvaller van Crystal Palace traint opnieuw met de groep na een knieblessure en een lange revalidatie.

Christian Benteke ligt al sinds september in de lappenmand met een knieblessure. De 34-voudige Rode Duivel ging onder het mes en werkte sindsdien aan zijn comeback.

 

"Hij is er al een tijdje weer bij. Soms deed hij bepaalde oefeningen mee op training, maar haakte hij af als het zwaarder werd. Vandaag heeft hij voor het eerst weer de volledige training met de groep afgewerkt", zegt coach Roy Hodgson.

 

"Momenteel zijn er geen blessures en gezien het drukke programma van de laatste weken is dat uitzonderlijk. De medische staf verdient alle lof."

 

Crystal Palace is momenteel 14e in de Premier League. Zaterdag neemt de club het op tegen Grimsby Town in de FA Cup. Die wedstrijd komt wel nog te vroeg voor Benteke.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.