"Kans is groot dat Steven Defour zaterdag wedstrijdfit is"

  Steven Defour lijkt klaar voor de FA Cup van zaterdag.

  Steven Defour staat dicht bij een comeback bij Burnley. De Belgische middenvelder is verlost van zijn knieblessure en speelt misschien zaterdag al mee in de FA Cup.

  2018 was een jaar om snel te vergeten voor Steven Defour. Door een blessure kwam hij niet in aanmerking voor de Belgische WK-selectie en ook in het nieuwe seizoen lag hij vaker dan hem lief was in de lappenmand.

   

  Defour was sinds november op de sukkel met zijn kuit en speelde niet meer sinds 1 december. Maar zaterdag kan hij misschien zijn terugkeer vieren in de derde ronde van de FA Cup tegen Barnsley (League One).

   

  "De kans is groot dat Steven Defour wedstrijdfit is voor zaterdag", zegt Burnley-coach Sean Dyche. "Ik speel zeker met de gedachte om hem te laten spelen." Burnley ontvangt zaterdag om 13.30u Barnsley.

  Steven Defour kijkt uit naar 2019