Vanaf 16 januari opnieuw op uw scherm: DNA Nys

  Eén pakt vanaf 16 januari uit met een nieuw seizoen van DNA Nys. De kijkers worden getrakteerd op een unieke inkijk in het leven van de familie Nys.

  Het tweede seizoen van DNA Nys start waar het eerste eindigde: Thibau pakt de Belgische titel bij de nieuwelingen. Het programma volgt de zoon van Sven Nys op weg naar zijn nieuwe hoofddoel: de wereldtitel veldrijden in Bogense op 2 februari.

   

  Naast de sportieve kant volgt de reeks ook de kleine momenten tussen Thibau en zijn ouders. Hoe gaan ze met elkaar om en hoe moedigt Sven zijn zoon aan tijdens de koers? Thibau vertelt aan Sven: "Ik heb al ondervonden dat ik meer koersen win als jij niet thuis bent. Jij jaagt mij altijd verschrikkelijk hard op."

   

  DNA Nys is een herkenbare documentairereeks en niet enkel voor sportliefhebbers. Het programma belooft bijzondere televisie, die uit het leven gegrepen is.

   

  DNA Nys: vanaf 16 januari elke woensdag om 21.30 uur op Eén.