Cristiano Ronaldo: "Portugal kan weer op mij rekenen"

  Ronaldo speelde na het WK niet meer voor Portugal.

  In 2019 wordt gezocht naar de winnaar van de eerste editie van de Nations League. Portugal is een van de vier halvefinalisten en kan in de eindfase weer een beroep doen op Cristiano Ronaldo.

  Vedette Cristiano Ronaldo (33) haalde de voorbije maanden zijn neus op voor de groepsfase van de Nations League. Portugal had zijn sterspeler niet nodig om zijn groep met Italië en Polen te winnen, maar in de halve finales is Ronaldo weer inzetbaar.

   

  "Het Portugese team kan weer op mij rekenen", vertelde Ronaldo in de Portugese pers. Bondscoach Fernando Santos had een tijd geleden al laten verstaan dat de interlandpauze van Ronaldo slechts tijdelijk was.

   

  Portugal neemt het in juni op tegen Zwitserland. De andere halve finale gaat tussen Engeland en Nederland.