Borussia Dortmund: "Witsel is van onschatbare waarde"

  Witsel is een van de smaakmakers bij Dortmund dit seizoen.

  Net voor de jaarwisseling strooit de sportief directeur van Borussia Dortmund met lofwoordjes naar Axel Witsel. "Hij zorgt voor de juiste structuur binnen het team", zegt sportief directeur Michael Zorc in Kicker.

  Axel Witsel ruilde na het WK de Chinese competitie voor de Bundesliga. Een overstap die de Rode Duivel moeiteloos verteerde. Bij Borussia Dortmund groeide Witsel meteen uit tot een vaste waarde.

   

  "Axel is heel belangrijk voor ons", laat sportief directeur Michael Zorc optekenen in Kicker. "Hij voetbalt met heel veel vertrouwen en zorgt voor de juiste structuur binnen het team. Witsel is van onschatbare waarde."

   

  Borussia Dortmund topt de Bundesliga, met 6 punten bonus op Bayern. Volgens de sportief directeur heeft ook coach Lucien Favre daar een groot aandeel in. "Hij hecht waarde aan details die het niveau van de ploeg opgetild hebben."