Lakers kunnen het dan toch zonder LeBron, buzzer beater in Detroit

  Feestvarken LeBron James keek goedkeurend toe vanaf de zijlijn.

  De LA Lakers hebben LeBron James een mooi geschenk gegeven voor zijn 34e verjaardag. Voor het eerst in drie wedstrijden zonder hun sterspeler konden ze zegevieren. Ook bij Orlando Magic was het feest na een buzzer beater.

  De LA Lakers moeten het al 3 duels zonder LeBron James stellen. De sterspeler staat aan de zijlijn met een liesblessure en moest ook zijn 34e verjaardag vieren naast het court.

   

  Maar zijn ploegmaats bezorgden hem een passend geschenk met een 121-114-overwinning tegen de Sacramento Kings. Ze moesten nochtans tot diep in het vierde quarter achtervolgen, maar met 12 punten op een rij in drie minuten stelden ze de zege veilig.

   

  De Lakers pakken zo revanche voor de nederlaag tegen Sacramento drie dagen geleden. Toen pakte Bogdanovic bij de buzzer uit met een driepunter, goed voor een 117-116-zege.

  Tweets:

  Buzzer beater van Orlando Magic

  De Detroit Pistons hadden nood aan een glansprestatie na de vernederende nederlaag tegen Indiana. Ze gingen met maar liefst 37 punten verschil de boot in, excuses aan de fans waren nodig.

   

  Tegen Orlando Magic droomden ze lang van een mooi resultaat, tot Evan Fournier met een buzzer beater uitpakte. Stanley Johnson verdedigde net iets te gretig, waardoor de weg open lag voor wedstrijdwinnaar Fournier: 119-117.

  Uitslagen:

  Orlando Magic - Detroit Pistons: 109-107

  Minnesota Timberwolves - Miami Heat: 113-104

  Toronto Raptors - Chicago Bulls: 95-89

  Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder: 105-103

  Portland Trailblazers - Philadelphia 76'ers: 129-95

  LA Lakers - Sacramento Kings: 121-114