• home
 • video
 • pas verschenen

  Inter-coach: "Nainggolan is een gevoelige jongen"

  Nainggolan gaat van het veld omdat hij vervangen wordt.

  Nainggolan en coach Spalletti kennen elkaar al jaren, bij Roma en bij Inter.

  Na een disciplinaire schorsing kreeg Radja Nainggolan gisteren weer een speelkans van Inter-coach Luciano Spalletti. "Nainggolan heeft de kwaliteiten van een correct persoon, maar voor een match of training doet hij soms een drietal dingen die niet bevordelijk zijn voor zijn spelniveau."

  Spalletti: "Een vader moet soms eens morren tegen zijn zoon"

  Radja Nainggolan kreeg in de kerstperiode de tijd om even te herbronnen. Onze landgenoot kreeg op 23 december een interne schorsing van Inter door "disciplinaire redenen". 

   

  Gisteren mocht Nainggolan de strafbank verlaten tegen Empoli en viel hij in op het uur. Met Nainggolan in de ploeg maakte Inter de winning goal (0-1).

   

  "Ik heb Nainggolan op het veld gebracht omdat we explosiviteit misten", zegt Inter-coach Luciano Spalletti in La Gazzetta dello Sport. "We hebben Nainggolan graag in Milaan."

   

  Wat wou Spalletti nog kwijt over Nainggolans interne schorsing? "Een vader moet soms eens morren tegen zijn zoon. Radja is een gevoelige jongen. Als ik met hem praat, heeft hij alle kwaliteiten van een correct persoon", zegt Spalletti.

   

  "Maar soms doet Nainggolan een drietal dingen voor het voetbal, die hem niet ten goede komen. Als je bij Inter speelt en je doet veel dingen voor een training of wedstrijd, kan je niet op je niveau spelen."