• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona ontkent dat het Rabiot zonder toestemming van PSG contacteerde

  Rabiot controleert de bal tijdens een match.

  Draagt Rabiot binnenkort het shirt van FC Barcelona.

  Door verhalen in de Franse media heeft Barcelona in een persmededeling tekst en uitleg gegeven over PSG-speler Adrien Rabiot. "Er is vorige week contact geweest met Rabiot", schrijft Barcelona. "Maar dat contact kwam er dankzij de PSG-directie."

  Adrien Rabiot (23) heeft zich de laatste weken ontpopt tot "enfant terrible" bij PSG. Het contract van de Fransman loopt volgend jaar af, maar onderhandelingen over een nieuwe verbintenis draaiden in de soep. Rabiot viel zo naast de PSG-selectie vorige week in het duel met Nantes.

   

  Franse kranten schreven dat Barcelona van die situatie gebruik gemaakt heeft om contact te zoeken met Rabiot zonder toestemming van PSG, wat niet reglementair is. Maar dat ontkent Barcelona nu stellig.

   

  "Er is interesse van Barcelona voor Rabiot. En er is ook contact geweest in augustus en een week geleden, maar dat was telkens met behulp van de PSG-directie. We ontkennen ook dat er al een akkoord is met Rabiot."

  Het statement van Barcelona