• home
 • video
 • pas verschenen

  Klopp: "Waarom Engelse supporters heviger zijn dan Duitse? Ze wedden meer"

  Jürgen Klopp blikte ontspannen vooruit naar de wedstrijd tegen Arsenal van morgen.

  Jürgen Klopp blikte ontspannen vooruit naar de wedstrijd tegen Arsenal van morgen.

  In de voorbeschouwing op de clash van morgen met Arsenal heeft Liverpool-trainer Jürgen Klopp zich alweer van zijn guitigste kant laten zien: "Houden de Engelsen van me? In Manchester zullen ze iets anders beweren."

  Op de obligatoire persconferentie blikte Liverpool-trainer Jürgen Klopp vooruit naar de wedstrijd van morgen (18.30u) tegen Arsenal, dat vijfde staat in de Engelse eerste klasse.

   

  De sfeer bij de leider in de Premier League zit duidelijk goed, want Klopp was op de persbabbel zijn ontspannen zelve, hij liet zelfs enkele guitige oneliners optekenen.

   

  "Dat ik een van de meest geliefde Duitsers op Engelse bodem ben? Dat is enkel het geval omdat er zo weinig alternatieven zijn", grapte de Duitse succestrainer. "Ik denk dat ze in Manchester trouwens iets anders zullen beweren."

   

  Ook toen hem gevraagd werd naar het verschil tussen de gemiddelde Duitse en de Engelse voetbalfan kreeg Klopp de lachers op zijn hand. "Ze zijn veel heviger. Voor Engelse fans is het veel belangrijker om hun team te zien winnen. Waarom? Ik denk dat ze veel meer wedden."

  VIDEO: Liverpool-trainer Klopp strooit met grappige oneliners op de persconferentie