Sporza-journalist Lammens gaat aan de slag bij Belgische Ruitersportfederatie

  Sporza-journalist Stefaan Lammens zegt na 23 jaar de VRT vaarwel.

  Sporza-journalist Stefaan Lammens zegt na 23 jaar de VRT vaarwel.

  Sporza-journalist Stefaan Lammens zegt de VRT na 23 jaar trouwe dienst vaarwel en gaat als communicatiemanager aan de slag bij de Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF). "Deze uitdaging geeft boeiende wending aan mijn leven."

  Stefaan Lammens begint aan zijn laatste maanden als sportjournalist bij de VRT en wordt per 15 februari 2019 communicatiemanager bij de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie. KBRSF-voorzitter Stephan Detry deelde het nieuws mee op de persconferentie tijdens de Kerstjumping van Mechelen.   

   

  "Ik geloof in de missie van Stephan Detry", benadrukte Stefaan Lammens tijdens de persconferentie. "Ik heb enorm veel goesting om mijn bijdrage te leveren aan die missie en zo de paardensport meer aandacht te bezorgen."

   

  "Na 23 jaar journalist te zijn geweest bij de VRT met onder meer 20 jaar Kerstjumping, geeft deze uitdaging een meer dan boeiende wending aan mijn leven."