• home
 • video
 • pas verschenen

  Sarri over toekomst Hazard: "Het is tijd om te beslissen"

  Hazard is dit seizoen weer de grote man bij Chelsea.

  Eden Hazard (27) drukt elke week nog wat meer zijn stempel op het spel van Chelsea, maar blijft de Rode Duivel wel bij de Engelse club? Hazard heeft nog een contract van anderhalf jaar en het geflirt met Real Madrid blijft duren. Chelsea-coach Maurizio Sarri maant zijn club aan om actie te ondernemen.

  Eden Hazard scoorde op Boxing Day weer twee keer voor Chelsea en liet achteraf optekenen dat hij "een legende wil worden" bij Chelsea. Maar Real Madrid ligt op de loer en met een contract van nog anderhalf jaar is de toekomst van Hazard bij Chelsea vrij onzeker.

   

  "Wat ik denk? Ik praat met Eden alleen over zijn positie op het veld. Maar ik denk dat het tijd is om te beslissen", verklaarde Chelsea-coach Maurizio Sarri vandaag op zijn persbabbel.

   

  "Ik heb zelf niet de macht om dit te doen. Ik ben de coach, niet de voorzitter. Ik beslis niet over de transfermarkt. Maar als we onze toekomst willen uitstippelen, dan moeten we dit probleem oplossen."

   

  Onder Sarri wordt Hazard de laatste weken uitgespeeld als "valse negen". "Hij heeft zo vier matchen gespeeld en heeft daarin drie goals gemaakt en twee assists gegeven", vertelde Sarri. 

   

  "Ik ben tevreden met zijn prestaties op die positie. Hij scoort er, maar hij laat ook ruimte voor zijn ploegmaats. Maar in de toekomst kan Eden uiteraard nog altijd op de flank uitgespeeld worden."

  Eden Hazard scoorde onder Sarri dit seizoen al 10 goals en gaf 9 assists.

  Eden Hazard scoorde onder Sarri dit seizoen al 10 goals en gaf 9 assists.