• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan na "disciplinaire schorsing" opnieuw in selectie bij Inter Milaan

  De voorlopige schorsing van Nainggolan bij Inter Milaan is al na vijf dagen opgeheven.

  De voorlopige schorsing van Nainggolan bij Inter Milaan is al na vijf dagen opgeheven.

  Ex-Belgisch international Radja Nainggolan (30) keert voor de competitiewedstrijd van morgen tegen Empoli terug in de selectie van Inter Milaan-trainer Spalletti. Nainggolan werd eerder deze week wegens disciplinaire redenen nog aan de kant geschoven.

  Inter Milaan schorste Radja Nainggolan (30) op 23 december nog om "disciplinaire redenen" voor onbepaalde duur, maar langer dan 5 dagen moest de ex-Rode Duivel uiteindelijk niet op het strafbankje zitten.

   

  Vandaag maakte de Italiaanse club, die momenteel derde staat in de Serie A, op Twitter bekend dat Nainggolan opnieuw in de selectie zit voor de wedstrijd van morgen tegen Empoli.

   

  Ook Inter-trainer Luciano Spalletti had vandaag op zijn voorbeschouwende persconferentie al doen uitschijnen dat Nainggolan weleens op het wedstrijdblad zou kunnen staan.

   

  "Radja Nainggolan? Die is opnieuw beschikbaar, inderdaad", wist Spalletti te vertellen. "Het is mogelijk dat er iets zal veranderen in de selectie, maar iedere speler wordt op dezelfde manier geëvalueerd."

  Deze Inter-spelers nemen het morgen op tegen Empoli:

  Spalletti over Nainggolan op de persconferentie: