• home
 • video
 • pas verschenen

  Cuadrado is 3 maanden out na onvermijdelijke operatie

  Juan Cuadrado zal pas eind maart weer kunnen voetballen.

  Juan Cuadrado zal pas eind maart weer kunnen voetballen.

  Juan Cuadrado (30), de vleugelspits van Juventus, heeft een operatie aan zijn linkerknie ondergaan. De 30-jarige Colombiaanse international zal drie maanden niet kunnen voetballen.

  Juan Cuadrado (30) raakte op 12 december geblesseerd in de verloren CL-match van Juventus bij Young Boys Bern (2-1). De Colombiaan hoopte dat zijn blessure door te rusten zou genezen, maar een operatie bleek toch onvermijdelijk.

   

  Tijdens de operatie is de schade aan de buitenste meniscus en het kraakbeen in zijn knie hersteld. Volgens Italiaanse media zou Cuadrado, die in Barcelona onder het mes ging, zo'n drie maanden out zijn. De Colombiaan kwam dit seizoen in de Serie A elf keer in actie en speelde vijf wedstrijden in de Champions League.

  De tweet van Juventus over Cuadrado