• home
 • video
 • pas verschenen

  Team World vloert Team Belgium in All Star Game

  Gjergja en Moors zijn de coaches vanavond.

  0 / 0

  In Kortrijk werd vanavond het All Star Game van de Belgische basketbalcompetitie georganiseerd. Een selectie van Belgische atleten nam het op tegen buitenlandse vertegenwoordigers uit de basketballiga. Team World klopte Team Belgium met 116-127. 

  Team Belgium vs Team World

  Basketbalfans kozen de starting five van Team Belgium en Team World. De coaches van de eersteklassers voegden nog de wisselspelers toe. Het evenement werd voor het eerst gehouden tussen Belgische én buitenlandse vedetten van de nationale competitie. Dario Hunt werd verkozen tot MVP.

   

  Team World werd vertegenwoordigd door Paris Lee, Jae'Sean Tate en Dave Dudzinski van de Antwerp Giants, Matt Mobley (Charleroi) en Amin Stevens (Brussels). Deze vijf starters werden aangevuld met Quincy Ford en Dario Hunt (beiden Charleroi), Dusan Djordjevic en Chase Fieler (beiden Oostende), Chris Jones (Bergen), Caleb Walker en Chris Smith (beiden Brussels). Team World werd gecoacht door Dario Gjergja (Oostende).

   

  Domien Loubry (Brussels), Axel Hervelle (Charleroi) en Antwerp Giants-spelers Thomas Akyazili, Ismael Bako en Hans Vanwijn vormden de starting five voor Team Belgium. Zij werden aangevuld met Elias Lasisi, Vincent Kesteloot, Jean-Marc Mwema en Yannick Desiron (allen Oostende), Tito Casero-Ortiz (Aalstar), Alexandre Libert (Charleroi) en Idris Lasisi (Bergen). Roel Moors (Antwerp Giants) voerde Team Belgium aan.

  Enkele hoogtepunten uit de eerste helft

  Ismael Bako (Antwerp Giants) wint dunkcompetitie

  Enkele hoogtepunten uit de tweede helft