• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kabasele tweet met kwinkslag: "Bedankt aan paal om langs te komen"

  Het was een akelig beeld gisteren in Watford-Chelsea : Christian Kabasele botste na 10 minuten hard met de paal, toen hij Willian van een doelpunt wilde houden. Op een draagbaar en met een zuurstofmasker moest de verdediger van het veld. "Ik heb nog altijd veel pijn", schrijft hij daags nadien op Twitter.

  Wat gebeurde er?

  Dubbele boodschap van Kabasele: pijn met een glimlach

  Kabasele kwam glijdend met zijn onderrug keihard tegen de doelpaal terecht. De 27-jarige Rode Duivel werd lang verzorgd en probeerde nog even voort te spelen. Maar dat lukte niet: uiteindelijk verdween hij op een draagbaar en met een zuurstofmasker richting ziekenhuis.

   

  Een diagnose van de dokters is er nog niet. Kabasele tweette wel zelf al vanochtend met een kleine update: "Goeiemorgen iedereen. Hopelijk heb ik niets gebroken, maar ik heb nog steeds heel veel pijn."

   

  Er kon evenwel al een grapje af: "Het was een geweldige geste van de paal om mij in het ziekenhuis te bezoeken." Waarna hij dank u zei voor de vele steunbetuigingen: "Ik hoop zo snel mogelijk weer terug te zijn."

  Tweet van Kabasele: