• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard na 100e Chelsea-doelpunt: "Ik wil hier een legende worden"

  Eden Hazard was dit seizoen al goed voor 10 goals en 9 assists voor Chelsea.

  Eden Hazard was gisteren opnieuw van goudwaarde voor Chelsea. Met zijn 100e en 101e doelpunt loodste hij "The Blues" voorbij Watford. "Hij is net zo belangrijk als Messi voor Barcelona en Ronaldo voor Juventus", strooit coach Maurizio Sarri met lof.

  Eden Hazard mag zich voorlopig de meest bepalende speler van de Premier League noemen, want niemand doet beter dan zijn 10 doelpunten en 9 assists dit seizoen. 

   

  De Rode Duivel scoorde tegen Watford bovendien goals nummer 100 en 101 in loondienst van Chelsea, goed voor een 2-1-overwinning.  "Dit betekent heel veel voor mij, vooral omdat het ook een zege opleverde", zei Hazard. 

   

  "Mijn 100e en 101e goal voor deze fantastische club zal ik nooit vergeten. Maar nu willen de supporters, de spelers, de staf en ikzelf meer. Ik wil nog meer goals scoren voor deze club en een legende worden als Lampard, Terry of Drogba."

   

  Coach Maurizio Sarri keek tevreden toe. "Natuurlijk is hij belangrijk voor ons, net zoals Messi voor Barcelona en Ronaldo voor Juventus. Hazard is een fantastische speler die op elke positie uit de voeten kan."

  Beelden en cijfers over de match van Hazard: