• home
 • video
 • pas verschenen

  Carlinhos neemt afscheid van Standard: "Tijd voor nieuw voetbalavontuur"

  Carlinhos komt onder Preud'homme amper nog aan spelen toe.

  Carlinhos komt onder Preud'homme amper nog aan spelen toe.

  Het ziet er naar uit dat Standard-voetballer Carlinhos na de winterstop niet langer te bewonderen zal zijn op Sclessin. Op zijn Instagrampagina neemt de 24-jarige Braziliaan afscheid van de Rouches.

  "Bedankt, Standard, ik hoop jullie ooit terug te zien"

  In augustus 2017 verhuisde Carlinhos van de Portugese club Estoril naar Luik voor 2,5 miljoen euro. Onder Sa Pinto wierp de Braziliaan zich snel op tot vaste waarde en hielp hij Standard aan de bekerwinst en tweede plaats in de play-offs.

   

  Dit seizoen past de Braziliaan niet in de plannen van Michel Preud'homme en zit hij vaker op de tribune dan in de selectie. Volgens Standard-watchers zou de Braziliaanse topclub Fluminense wel eens de nieuwe bestemming van Carlinhos kunnen worden. Fluminense zou de creatieve middenvelder eerst een jaar huren met een bijkomende aankoopoptie.

   

   "Bedankt voor alles, Standard. Het is tijd om nu bij mijn familie te zijn en een nieuw voetbalavontuur te beleven. Ik hoop jullie ooit terug te zien", klinkt het als afscheid op Instagram.    

  Het Instagrambericht van Carlinhos: