• home
 • video
 • pas verschenen

  Inter-coach: "Jammer dat ik Nainggolan mis tegen Napoli, maar ik moet regels volgen"

  Spalletti zegt iets tegen Nainggolan, die gewisseld wordt.

  Spalletti kan tegen Napoli niet rekenen op Nainggolan.

  Radja Nainggolan is door zijn club disciplinair geschorst, waardoor hij er morgen niet bij is tegen Napoli. "Binnen een club zijn regels even belangrijk als het sportieve", zegt Inter-coach Luciano Spalletti.

  Coach: "Over 2 à 3 dagen maakt Radja weer deel uit van de groep"

  De kerstdagen zijn voor Radja Nainggolan de ideale periode om goede voornemens te maken. Volgens de Italiaanse media kwam de flamboyante middenvelder enkele keren te laat op training, waardoor Inter hem voorlopig schorst wegens "disciplinaire redenen".

   

  Zijn coach Luciano Spalletti had het liever anders gezien, want door die interne schorsing mist hij Nainggolan morgen tegen Napoli, de 2e in de stand. Inter staat 3e.

   

  "Nainggolan is een heel sterke speler", zegt Spalletti. "Ik vind het dan ook jammer dat ik morgen geen beroep kan doen op hem. Maar binnen een club zijn regels even belangrijk als het sportieve."

   

  "Het is het Inter van Zhang (de Chinese voorzitter) die de beslissing heeft genomen om Nainggolan intern te schorsen. En ik moet de regels aanvaarden."

   

  Wanneer de voorlopige schorsing ten einde loopt? "Over 2 à 3 dagen zal Nainggolan wel weer aansluiten bij de groep", denkt Spalletti.