• home
 • video
 • pas verschenen

  Niels Albert viert kerst met Jani: "Een bodyfleece? Wat is daar het nut van?"

  Niels Albert en zijn vrouw Valeska Van Den Broecke hadden tijdens de kerstdagen tijd voor een bezoek van Jani Kazaltzis. De stylist schrok van wat hij allemaal in de kast van de ex-veldrijder vond. "Dat is hier meer een carnavalswinkel."

  "Die koerstrui heeft veel sentimentele waarde"

  Niels Albert ontving Jani Kazaltzis in een aangepast kerstkostuum. Jani ging in de kleerkast van de ex-veldrijder op zoek naar kledingstukken die het daglicht niet mogen zien. Al snel kwam er een fleece uit de kast, sterker nog een fleece zonder mouwen.

   

  "Kan iemand me uitleggen wat hier zelfs het nut van is?", zei de geschrokken Jani. "Je bent toch de baas, je moet er goed uitzien." Hij haalde ook enkele gekke hoofddeksels uit de kast. "Dit is een verkleedkoffer."

   

  Niels Albert had wel een speciale plaats voor de laatste koerstrui
  die hij ooit heeft aangehad. “Die hangt daar sinds ik gestopt ben. Die heeft
  veel sentimentele waarde. Ik mis die tijd. Ik probeer er niet te veel over na te
  denken.”

  Het resultaat