Zinho Vanheusden maakt eerste goal met (bloed)neus: "Maakt niet uit"

  Zinho Vanheusden scoort tegen Oostende.

  Zinho Vanheusden was zaterdag een van de uitblinkers bij Standard in de zege tegen Oostende. De jonge verdediger maakte zijn eerste profdoelpunt met zijn... neus.

  Een neusje voor goals kunnen we Zinho Vanheusden nog niet toeschrijven, maar zaterdag scoorde hij wel tegen Oostende met zijn neus. Het leverde hem een bloedneus op, maar dat vond hij niet erg.

   

  "Het gaat heel goed met mijn neus", lachte Vanheusden na de match. "Ik ben blij dat ik gescoord heb, het is mijn eerste doelpunt als prof. Dan maakt het niet uit op welke manier. Ik besefte het niet op het moment zelf, maar dit is een magnifiek gevoel."

   

  "Ik wacht eigenlijk al enkele weken op mijn eerste goal. Ik had eerder tegen Oostende al een kopkans gehad op een hoekschop. En ik gaf bij die vrijschop ook aan dat er ruimte was. Mehdi gaf de perfecte voorzet. De coach vraagt me ook om offensief mijn steentje bij te dragen, ook al is mijn eerste taak verdedigen."

  Bekijk de goal en bloedneus van Vanheusden

  De bloedneus van Zinho Vanheusden