• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Eigen club zet Nainggolan op non-actief om "disciplinaire redenen"

  0 / 0

  Inter Milaan heeft Radja Nainggolan voorlopig geschorst. In een korte mededeling laat de club weten dat de Belg gestraft wordt om "disciplinaire redenen". Meer uitleg gaf de club niet, maar de Italiaanse media berichten dat hij een aantal keer te laat kwam op training.

  Radja Nainggolan heeft nog geen potten gebroken in zijn eerste seizoen bij Inter Milaan. Hij speelde tot nu toe 11 competitiematchen, maar werd ook geplaagd door kleine blessures en haalde nooit zijn topvorm.

   

  Nainggolan maakt geen geheim van zijn levensstijl naast het voetbal.  In de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport stond deze week nog te lezen dat de ex-Rode Duivel 150.000 euro verloren had bij een tripje naar het casino in Monte Carlo. Nog volgens de Italiaanse media werd hij nu geschorst omdat hij vanmorgen te laat was op training. Bovendien zou dat ook de voorbije weken regelmatig gebeurd zijn.

   

  Zijn club bevestigde de geruchten niet want Inter stuurde enkel een heel korte mededeling de wereld in. De schorsing van Nainggolan is voor onbepaalde duur. Gisteren stond hij wel nog op het veld. Hij werd na 67 minuten naar de kant gehaald.  Woensdag ontvangen de Milanezen Napoli, tweede in de stand. Inter telt 33 punten, Napoli 41.