• home
 • video
 • pas verschenen

  Gouden Stier Samatta blijft 2 seizoenen langer bij Racing Genk

  Samatta vond dit seizoen al 12x de weg naar doel in de competitie.

  Ally Samatta (25) heeft zijn contract met competitieleider Racing Genk verlengd tot 2021. De topschutter in de Jupiler Pro League is al de 3e  Genkse basisspeler op 3 dagen tijd die zijn krabbel zet onder een nieuwe verbintenis.

  Samatta streek in januari 2016 neer bij Racing Genk. Hij speelde sindsdien 141 wedstrijden voor de Limburgse club en vond daarin 55 keer de weg naar het doel. Dit seizoen is de Tanzaniaanse spits met 12 rozen de voorlopige topschutter in de Jupiler Pro League.

   

  De contractverlenging van Samatta is de 3e in 3 dagen tijd voor een Genkse basisspeler. Eerder kozen ook Jere Uronen (tot 2022) en Bryan Heynen (tot 2023) voor een verlengd verblijf in de Luminus Arena.

  Samatta speelt met de Gouden Stier op zijn rug: