• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Solskjaer mist Lukaku tegen Cardiff: "Ik heb hem nog niet gezien"

  Romelu Lukaku speelt voorlopig een seizoen om snel te vergeten.

  Kersvers Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer moet het dit weekend zonder Romelu Lukaku doen. De Noor bevestigde vandaag dat zijn diepe spits "vrij heeft gekregen van het clubbestuur".

  In zijn eerste persconferentie als (interim-)trainer van United blikte Solskjaer vooruit naar de wedstrijd tegen Cardiff City. De Noor moet het daarin zeker zonder Romelu Lukaku doen. De Rode Duivel trainde om persoonlijke redenen al een hele week niet mee.

   

  "Romelu heeft een paar dagen vrij gekregen van het clubbestuur, ik heb hem dan ook nog niet gezien sinds ik hier ben", zei Solskjaer op zijn persbabbel. "Die beslissing was al genomen voor ik hier toekwam. Ik heb er dan ook geen problemen mee."