• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermoeide Neymar mag paar dagen sneller op vakantie naar Brazilië

  Neymar en Mbappé zullen dit jaar niet meer samen op het veld staan.

  PSG moet nog één wedstrijd spelen voor de winterstop, maar Neymar is al op vakantie vertrokken naar Brazilië. "Dat gebeurde met mijn toestemming", verzekerde coach Thomas Tuchel.

  Neymar zette gisteren een foto van zichzelf en zijn familie in Brazilië op Instagram. PSG moet nochtans nog een match spelen dit weekend tegen Nantes. Maar de Braziliaanse superster had rust nodig. Ook dinsdag in de beker blijf hij al aan de kant met pijn aan de adductoren.

   

  "Neymar heeft met een blessure gespeeld tegen Rode Ster Belgrado. Dat was een risico, maar het was superbelangrijk dat risico te nemen. We zijn blij dat zijn blessure niet verergerd is na die match", vertelde PSG-coach Tuchel. "Neymar wil alle matchen spelen, tegen Orléans en Nantes. Het is altijd hetzelfde met hem. Maar het was het moment om verstandig te zijn en geen risico te nemen met die blessure."

   

  PSG staat royaal aan de leiding in de Ligue 1 met 44 punten. Eerste achtervolger Lille, dat twee matchen meer heeft gespeeld, volgt op tien punten. 

  Neymar brengt de feestdagen door met zijn familie in Brazilië

  Neymar heeft ook een nieuw kapsel