• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk denkt aan de toekomst en legt Heynen vast tot 2023

  Racing Genk heeft het contract van middenvelder Bryan Heynen verlengd tot 2023. De 21-jarige belofte-international speelt al sinds de jeugd bij de club.  "Genk is trots op Bryan en op de progressie die hij het afgelopen jaar maakte onder coach Clement."

  Bryan Heynen kreeg zijn volledige opleiding bij Genk en maakte in juli 2015 zijn debuut in de A-ploeg. Hij speelde ondertussen al 94 wedstrijden. Hij blijft de club langer trouw want de 21-jarige middenvelder tekent bij tot 2023.

   

  "Bryan voetbalt met veel flair en heeft een sublieme baltoets. Hij is ook technisch sterk, wat zorgt voor snelheid en controle op het middenveld. Genk is trots op Bryan en op de progressie die hij het afgelopen jaar maakte onder coach Clement."

  Ook Uronen blijft

  Er viel in Genk overigens nog meer contractnieuws te rapen. Jere Uronen (24) tekende bij tot 2022. Het contract van de Finse verdediger liep deze zomer af.