• home
 • video
 • pas verschenen

  Voetballen voor De Warmste Week: dit weekend twee toppers op het menu

  Kijk jij al rijkhalzend uit naar de topper tussen Club Brugge en Antwerp van komend weekend? Of stem je toch eerder af op twee heel ongewone toppers die georganiseerd worden voor De Warmste Week van Music For Life?

  De Warmste Match: Red Flames vs Team Thuis

  Denk jij dat Nicky Evrard zich gewonnen zou moeten geven op een schot van acteur Geert Hunaerts? Of ben je benieuwd of Tessa Wullaert ook actrice Vanya Wellens helemaal dol zou dribbelen?

   

  Dat kan je zondag 23 december te weten komen in de Sportoase in Leuven. Dan nemen de Belgian Red Flames het namelijk op in een wedstrijd zaalvoetbal tegen een team van Thuis-acteurs. 

   

  De Red Flames scoren zondag voor Plan International België, de  Thuis-ploeg koos voor de ALS Liga als goede doel.

  Wedstrijd uitverkocht, maar steentje bijdragen kan nog

  Alle tickets voor 'De Warmste Match' zijn de deur uit, maar toch kan jij nog één van de twee goede doelen steunen. Dat kan je doen door te bieden op de truitjes van de twee ploegkapiteins, Janice Cayman en Wim Stevens (Tom). Beide truitjes zijn bovendien getekend door de voltallige Red Flames-ploeg, respectievelijk de volledige Thuis-cast.

  Het team van de Red Flames:

  Janice Cayman (teamkapitein), Charlotte Cranshoff, Laura De Neve, Laura Deloose, Nicky Evrard, Diede Lemey, Justien Odeurs, Lenie Onzia, Charlotte Tison, Nicky Van den Abbeele, Elke Van Gorp, Ella Van Kerkhoven, Davinia Vanmechelen, Sarah Wijnants, Tessa Wullaert

  De ploeg van Team Thuis:

  Wim Stevens (teamkapitein), Michiel De Meyer (Arne), Yemi Oduwale (Dries), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Christophe Haddad (Bob), Sid Van Oerle (Kobe), Geert Hunaerts (Peter), Jeroen Lenaerts (Tim), Aboubakr Bensaihi (Junes)

  Football For Life: Team Aster vs Team Muyters

  Net voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp komende zondag speelt een team van  journalisten een benefietwedstrijd tegen een team van politici. Team Muyters kreeg drie jaar geleden nog een droge 7-0 aangesmeerd, maar is ongetwijfeld belust op revanche. 

   

  Bieden op een plaatsje in één van de twee elftallen kan helaas niet meer, supporteren des te meer. Bovendien kan je dankzij Club Brugge en Antwerp wel nog bieden op gesigneerde officiële shirts. van beide elftallen.  De opbrengst van zowel de wedstrijd als de veiling van de truitjes gaat naar vzw Mamas for Africa en vzw Move to Improve.

   

  De wedstrijd start om 10u30 en zal geleid worden door het scheidsrechterduo  Frank Debleeckere en Pol Van Den Driessche.