• home
 • video
 • pas verschenen

  Dele krijgt flesje tegen hoofd op Arsenal: "Zege smaakt zo nog zoeter"

  Dele Alli reageerde cynisch met een 2-0-gebaar richting de Arsenal-fans.

  Dele Alli schitterde met een goal en een assist in bekeroverwinning tegen stadsrivaal Arsenal. Het goudhaantje van Tottenham kreeg een flesje tegen zijn hoofd van een gefrustreerde thuissupporter, maar hij reageerde op gepaste wijze.

  Tottenham heeft stadsrivaal Arsenal uit de Carabao Cup gekegeld. Vooral Dele Alli zon op wraak na de 4-2-nederlaag begin deze maand in de Premier League. Met een assist op Son en een heerlijk doelpunt rolde hij Arsenal eigenhandig op.

   

  Het feest van Dele Alli werd even vergald toen hij een plastic flesje tegen zijn hoofd gekeild kreeg, maar hij reageerde op gepaste wijze. Met zijn vingers maakte hij duidelijk aan de Arsenal-fans wat de stand was. "Mijn doelpunt en de overwinning smaken zo alleen maar zoeter", zei hij.

   

  De Londense politie werkt samen met Arsenal om de flessengooier te identificeren op de bewakingsbeelden. De dader mag een stadionverbod en een fikse boete verwachten.

  Arsenal excuseert zich: "We schamen ons voor de flessengooier"

  Arsenal heeft gereageerd op het incident van gisterenavond. "We schamen ons allemaal voor diegene die een fles heeft gegooid", luidt het statement. "We zijn niet verantwoordelijk voor de acties van één individu. Toch zeggen we sorry aan de speler en Tottenham na dit incident."

   

  "We kunnen antisociaal, discriminerend of gewelddadig gedrag niet tolereren. Wie geïdentificeerd wordt, zal een lang stadionverbod krijgen en hun gegevens zullen aan de politie overhandigd worden met gerechtelijke stappen tot gevolg."

  Bekijk hier het bewuste moment:

  Geniet nog eens van zijn assist en doelpunt: