• home
 • video
 • pas verschenen

  Thorgan Hazard: "Die penalty heb ik echt niet goed geschoten"

  Thorgan Hazard

  Thorgan Hazard kan het nauwelijks geloven, hij heeft ene penalty gemist.

  Thorgan Hazard heeft gisteravond in de Bundesliga gemist vanaf de stip. "Dat had ik beter moeten doen", weet hijzelf ook.

  Borussia Mönchengladbach, de nummer 2 in Duitsland, nam het gisteravond op tegen staartploeg Nürnberg (2-0). Thorgan Hazard had in de eerste helft de score moeten openen, maar zijn panenka ging over.

   

  "Die penalty heb ik echt niet goed geschoten", reageert Hazard op de website van zijn club. "Dat had ik beter moeten doen, maar op het einde telt alleen onze zege. En na die misser heb ik toch nog gescoord."

   

  Nu vrijdag sluit Mönchengladbach de heenronde in de Bundesliga af met de topper in Dortmund. "Een zware dobber", vindt Hazard. "Dortmund staat terecht op de 1e plaats, ze hebben de voorbije maanden het beste voetbal gespeeld."

   

  "Ik kijk er zeker naar uit, wij beschikken ook over voldoende kwaliteit. We gaan nog een keer alles geven en daarna kan de kerstvakantie beginnen."

   

  Na 16 speeldagen leidt Dortmund met 6 punten voorsprong op Mönchengladbach.

  De misser van Thorgan Hazard: