• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "United heeft een toekomst zonder mij en ik heb een toekomst zonder United"

  José Mourinho zit sinds gisteren zonder club.

  Manchester United heeft gisteren afscheid genomen van José Mourinho (55). Een cameraploeg van Sky Sports liep de flamboyante Portugees vandaag tegen het lijf in Londen. "Waarom zou ik mijn gevoelens moeten delen? Het is voorbij."

  Het tijdperk van José Mourinho in Manchester is ten einde. De Portugees verliet gisteren het hotel waar hij al die tijd verbleven had en trok naar zijn residentie in Londen. Daar werd hij, tijdens een rondje boodschappen, aangeklampt door een Engelse journalist.

   

  "Manchester United heeft een toekomst zonder mij en ik heb een toekomst zonder United. Waarom zou ik mijn gevoelens moeten delen? Het is voorbij", vertelde Mourinho.

   

  "Jullie kennen mij en ik zal niet veranderen. Wat ik na mijn vertrek bij Chelsea heb gedaan, zal ik nu ook doen. Ik onthoud de goeie zaken en ik zal niet praten over wat er gebeurd is bij de club. We kunnen het over goeie en minder goeie elementen hebben, maar zo ben ik niet. Het is voorbij", herhaalde Mourinho.

   

  "Ik ben altijd kritisch geweest voor trainers die na hun vertrek bij een club details gaven over wat er gebeurd is. Ik hoop dat de media mijn houding bij deze situatie begrijpen."

   

  "Voor ik terugkeer naar het voetbal, denk ik dat ik het recht heb om een normaal leven te leiden, zoals ik ook nu doe door te wandelen en boodschappen te doen. Manchester United, dat is het verleden."

  Voor ik terugkeer naar het voetbal, denk ik dat ik het recht heb om een normaal leven te leiden, zoals ik ook nu doe door te wandelen en boodschappen te doen. Manchester United, dat is het verleden.

  José Mourinho