• home
 • video
 • pas verschenen

  Lotto-renners doen duit in het zakje voor de Warmste Week

  Hoewel de Warmste Week in Wachtebeke al even aan de gang is, zijn er nog heel wat acties lopende. Traditiegetrouw zetten ook enkele profwielrenners hun beste beentje voor om geld in te zamelen. 

  Zo heeft Victor Campenaerts enkele van zijn ploegmaats bij Lotto-Soudal op sleeptouw genomen voor De Warmste Week. Samen met Frederik Frison en Stig Broeckx verkoopt de Belgisch - en Europees kampioen tijdrijden t-shirts voor het goede doel. 

   

  Die fan t-shirts liet Campenaerts eigenlijk ontwerpen in aanloop naar zijn werelduurrecordpoging.  Maar wie er voor 24 december eentje koopt, ziet zijn geld integraal naar Project U/TURN gestort worden.  Dat is een vzw die avontuurlijke reizen organiseert in binnen- en buitenland voor mensen met een beperking.

   

  Als kers op de taart wordt er uit iedereen die een t-shirt kocht, één winnaar geloot. De gelukkige ontvangt een wielertruitje dat getekend werd door de voltallige Lotto-Soudal-ploeg.

  Eén winnaar maakt kans op een gesigneerd truitje