Ga naar de inhoud

Vertonghen speelt dit jaar niet meer, maar verlengt contract bij Tottenham

 di 18 december 2018 18:08
Vertonghen viel uit tegen Barça.

Het voetbaljaar 2018 zit erop voor Jan Vertonghen (31). De Rode Duivel viel vorige week uit in de Champions League-match tegen FC Barcelona en wordt pas in januari weer op het trainingsveld verwacht. Tottenham maakte vandaag ook bekend dat de clausule tot 2020 in het contract van Vertonghen geactiveerd wordt.

Geen Vertonghen in drukke eindejaarsperiode

Jan Vertonghen lag in oktober en november al een tijdje in de lappenmand met een hamstringblessure. Eind november maakte hij zijn wederoptreden, maar vorige week viel de linksvoetige verdediger weer uit met een dijblessure.

 

Tottenham laat weten dat Vertonghen in januari weer op het trainingsveld wordt verwacht.

 

Dat betekent dat de Spurs al zeker niet kunnen rekenen op de Rode Duivel tegen Arsenal (League Cup, 19/12), de competitieduels tegen Everton (23/12), Bournemouth (26/12), Wolverhampton (29/12) en Cardiff (1/01) en de FA-Cup match tegen Tranmere (4/01).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wel aanpassing van contract

Er viel in Londen nog meer nieuws te rapen over Jan Vertonghen. Tottenham laat weten dat het de clausule in het contract van Vertonghen benut heeft om de overeenkomst met de Rode Duivel tot 2020 te verlengen. Vertonghen speelt sinds 2012 bij de Spurs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.