• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Was "Caption this!"-tweet van Pogba echt uitschuiver van sponsor?

  Pogba en Mourinho waren niet de beste vrienden.

  Manchester United maakte deze voormiddag het ontslag van José Mourinho bekend. In de kleedkamer zal Paul Pogba, die geregeld met de Portugees in de clinch ging, wellicht niet rouwig om zijn vertrek geweest zijn. Een opvallende tweet deed dat vermoeden alleen maar groeien.

  Tussen de tweet van Paul Pogba en het nieuws over het ontslag van José Mourinho zat niet veel tijd. Zijn Caption this-boodschap en typische blik schetsten een heel goed beeld van de verzuurde relatie tussen Pogba en Mourinho.

   

  De tweet van Pogba werd pijlsnel verwijderd, maar uiteraard werden er voldoende screenshots genomen.

   

  Sponsor Adidas meldde niet veel later dat het bericht gepland was als onderdeel van een marketingcampagne, maar door het nieuws over Mourinho meteen verwijderd werd. Al lijkt men in Engeland niet te veel geloof te hechten aan die uitleg.