• home
 • video
 • pas verschenen

  Onfortuinlijke Dohmen en Stockbroeckx krijgen hun gouden medaille

  Mooi moment op de luchthaven: Stockbroeckx en Dohmen met de Wereldbeker.

  De Red Lions zijn deze ochtend aangekomen in België. Op de luchthaven werden ze verwelkomd door onder meer John-John Dohmen en Manu Stockbroeckx. Beiden moesten het WK verlaten, maar kregen vandaag hun medaille.

  Hert was een mooi moment deze ochtend op de luchthaven: John-John Dohmen en Manu Stockbroeckx kregen hun gouden medaille en mochten even pronken met de Wereldbeker. Stockbroeckx raakte geblesseerd tijdens de groepsfase en Dohmen raakte niet verlost van zijn ziekte. Ze werden vervangen door Augustin Meurmans en Antoine Kina.

   

  "De droom is werkelijkheid geworden", zei Dohmen over de wereldtitel. "Deze ploeg is magisch: solidair en verenigd bij tegenslag. Ik wil iedereen bedanken die mij gesteund heeft terwijl ik in het ziekenhuis lag."

  Zieke Dohmen en geblesseerde Stockbroeckx pronken met gouden medaille en trofee

  Ploeg en staf poseren met trofee op de luchthaven