• home
 • video
 • pas verschenen

  NHL-goalie slaagt er niet in om puck te geven aan jonge fan, maar hij maakt het goed

  Carey Price probeert een jonge fan een puck te bezorgen.

  NHL-goalie Carey Price heeft harten gestolen in Chicago. In een uitwedstrijd in Chicago kreeg Price aanmoedingingen van een jonge fan. Een eerste poging om hem een leuk souvenir te bezorgen mislukt, maar Price maakte het goed.

  Carey Price, de goalie van NHL-ploeg Montreal Canadiens, heeft een fan voor het leven gemaakt in Chicago. Price kreeg tijdens de wedstrijd in en tegen Chicago heel veel steun van een jonge fan in de tribune.

   

  Price wou de jongen bedanken met een wedstrijdpuck en probeerde tot twee keer toe om de puck over de boarding te gooien. Maar dat mislukte. Daarna schakelde hij een umpire in, maar Price kreeg na de match te horen dat ook dat niet gelukt was.

   

  En toch maakte Price het nog helemaal goed. "Ik heb net met het personeel van de Chicago Blackhawks gesproken en zij zullen de jongen mijn stick bezorgen", zei Price in een interview. Even later stond de jonge fan inderdaad te pronken met de stick van de goalie.

  Bekijk de video