• home
 • video
 • pas verschenen

  John van den Brom, ex-coach Anderlecht, stopt na dit seizoen bij AZ

  Van den Brom was sinds 2014 actief bij AZ als T1.

  John van de Brom stopt na dit seizoen als coach van de Nederlandse club AZ. Van den Brom, die ooit nog actief was bij Anderlecht, was sinds 2014 trainer bij de club uit Alkmaar.

  Bij AZ laten ze in een mededeling weten dat er in gezamenlijk overleg besloten werd om de samenwerking stop te zetten na dit seizoen. Van den Brom had echter nog een lopend contract tot medio volgend jaar. 

   

  Van den Brom verlaat de club als langstzittende coach ooit van AZ. "De afgelopen vijf jaar heb ik hier mooie seizoenen beleefd. Maar het is nog te vroeg om terug te blikken. We gaan er eerst en vooral de komende maanden alles aan doen om het seizoen waardig af te sluiten.” 

   

  AZ maakte ook al de opvolger voor Van den Brom bekend. Vanaf volgend seizoen neemt huidig assistent Arne Slot het roer over.