• home
 • video
 • pas verschenen

  Onze man ziet in India top-hockey, maar vooral veel trouwfeesten

  Een van de vele trouwfeesten in het hotel van Eddy Demarez.

  Eddy Demarez vertoeft dezer dagen in India, waar hij verslag uitbrengt van het WK hockey. Maar daar is meer te beleven. Zo heeft onze reporter in zijn hotel al enkele trouwfeesten mogen aanschouwen.

  In India is het een traditie om trouwfeesten te organiseren in hotels. Elk weekend trouwen er koppels in zowat elk zichzelf respecterend hotel. Er bestaan zelfs heuse handleidingen van tientallen pagina's om het feest in goeie banen te leiden.

   

  Eddy Demarez heeft dat nu ook aan den lijve ondervonden. Hij is afgelopen weekend in India aangekomen, waar hij België op de voet volgt in de finaleweek van het wereldkampioenschap hockey.

   

  Toen het tijd was om te gaan slapen, stelde de Sporza-journalist vast dat er beneden een stevig feestje gebouwd werd. Voor de goede orde: Eddy is op tijd in zijn bed gekropen om de dag erna naar behoren te kunnen werken.

  Ambiance: