• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne en Hazard genomineerd voor CL-Team van het Jaar

  De verkiezing van de UEFA is een publieksstemming.

  Kevin De Bruyne en Eden Hazard maken beiden kans om in het Champions League-elftal van 2018 te staan. Vijftig spelers werden genomineerd, waaronder de twee Rode Duivels. 

  De Bruyne en Hazard werden door de UEFA bij de genomineerde middenvelders geplaatst. De twee Belgen krijgen concurrentie van Casemiro, Isco, N'Golo Kanté, Toni Kroos, James Milner, Luka Modric, Saul Niguez, Dimitri Payet, Miralem Pjanic, Paul Pogba, Ivan Rakitic, David Silva en Florian Thauvin.

   

  De Bruyne en Hazard zijn de enige Belgen die geselecteerd werden. Thibaut Courtois, die op de voorbije FIFA Awards nog de prijs kreeg voor Beste Doelman, kreeg geen nominatie. De geselecteerde keepers zijn Alisson, Hugo Lloris, Keylor Navas, Jan Oblak en Marc-André Ter Stegen.

   

  De verkiezing van de UEFA is een publieksstemming. Je kan je stem uitbrengen op de site van de Europese voetbalbond.