Ga naar de inhoud

Is Manchester United water aan het sparen (voor Koulibaly)?

 zo 9 december 2018 22:20
José Mourinho
José Mourinho windt zich even op tijdens de persbabbel.

In de Champions League gooide José Mourinho onlangs met water, nu klaagt hij dat er geen glas klaar staat op de persconferentie. "Zijn we misschien al aan het sparen voor januari?"

Na de competitiezege tegen Fulham stapte Manchester United-coach José Mourinho ietwat humeurig de perszaal binnen. "Er staat geen water klaar", klonk het. "Zijn we aan het sparen misschien? Zijn we aan het sparen voor januari?"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

100 miljoen voor Koulibaly?

Het is een publiek geheim dat Manchester United in de volgende transferperiode zich vooral achteraan wil versterken. Kalidou Koulibaly zou op het verlanglijstje van José Mourinho staan.

 

De voormalige verdediger van Racing Genk ligt wel nog een tijdje onder contract bij Napoli. Een cheque van 100 miljoen euro zou dat euvel moeten verhelpen.

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly maakte 4 jaar geleden de overstap van Genk naar Napoli. Trekt de Senegalees binnenkort naar Manchester United?