Ga naar de inhoud

21-jarig goudhaantje: "Ik vind 75 miljoen ook heel veel geld"

 zo 9 december 2018 09:53
Frenkie de Jong
De vraag van 75 miljoen: waar voetbalt Frenkie de Jong (m) volgend seizoen?

De Europese topclubs staan in de rij om de Nederlandse middenvelder Frenkie de Jong in te lijven. De Ajax-speler kan nauwelijks zijn oren geloven als hij de bedragen hoort.

Frenkie de Jong is nog maar 21 jaar jong, maar bij Ajax én Oranje is hij niet uit de ploeg weg te denken. Op de transfermarkt is hij hét gespreksonderwerp.

 

"Op dit moment speel ik bij Ajax en ik maak het seizoen hier sowieso af", reageert De Jong bij de NOS. "Daarna zien we wel of ik blijf of dat ik naar een andere club ga. Er is nog niks beslist."

 

PSG zou iedereen de loef willen afsteken en de gevraagde afkoopsom van 75 miljoen euro op tafel leggen. En dat voor een voetballer van 21.

 

"Ikzelf heb niet zoveel aan die 75 miljoen, dat is tussen Ajax en die clubs. Mij doet het niet veel. Natuurlijk hoor je mensen erover praten en ik vind het ook heel veel geld, maar ik ga er niet anders door voetballen", verzekert De Jong, die destijds voor 300.000 euro van Willem II naar Ajax ging.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.