• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe Belgian Bullets worden 6e in eerste WB-manche van het seizoen

  Ann Vannieuwenhuyse

  Ann Vannieuwenhuyse vormt nu een duo met Sara Aerts.

  Ann Vannieuwenhuyse en Sara Aerts zijn in Sigulda (Let) 6e geworden in de eerste Wereldbekermanche van het seizoen. 8 teams lieten chrono's optekenen.

  De Belgische bobsleeploeg is aan een nieuwe cyclus begonnen. Hanna Mariën maakte als topsportcoördinator plaats voor Geert Vanvaerenbergh, stuurvrouw Elfje Willemsen en remster Sophie Vercruyssen houden de sport binnenkort voor bekeken.

   

  Het duo Vannieuwenhuyse/Aerts is nu de nieuwe Belgische hoop. In Sigulda, in Letland, eindigden ze op de 6e plaats, op 1"46 van de Duitse winnaars Jamanka/Drazek. De Amerikaanse Elana Meyers Taylor, die zilver haalde op de Spelen, werd na de eerste run gediskwalificeerd, omdat ze niet aan de gewichtseisen konden voldoen. Ze konden zich maar 8 teams klasseren.